Returpolicy för solpaneler från Sunprosweden AB på sunproscandinavia.se:

1. Återbetalning av varor

Om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt, har du rätt att returnera den inom 14 dagar efter att du har mottagit varan. Du kan få full återbetalning av varans pris, exklusive fraktkostnader.

2. Retur av varor

För att returnera en produkt, vänligen kontakta oss via e-post på info@sunproscandinavia.se och meddela oss ditt beställningsnummer och skälet till att du vill returnera produkten. Vi kommer att ge dig information om returprocessen och en returadress.

Observera att produkten måste returneras i sitt ursprungliga skick, i originalförpackning och med alla tillbehör som var med i paketet. Vi förbehåller oss rätten att avvisa returer som inte uppfyller dessa krav.

4. Fraktkostnader

Kunden ansvarar för fraktkostnaderna för returen, om inte produkten är defekt eller skadad vid leverans. Vi rekommenderar att du använder ett spårningsbart fraktalternativ för att säkerställa att varan når oss säkert.

5. Återbetalning

När vi har mottagit och godkänt din retur kommer vi att behandla din återbetalning inom 14 dagar. Återbetalningen sker via samma betalningsmetod som användes vid köpet.

Observera att vi endast kan behandla återbetalningar för produkter som har köpts på sunproscandinavia.se.

6. Garanti

Vi garanterar att alla produkter som säljs på sunproscandinavia.se är av högsta kvalitet och är fria från defekter vid leverans. Om du upptäcker någon defekt eller skada på produkten när du tar emot den, vänligen kontakta oss omedelbart så att vi kan ordna en utbyggnad eller reparation.

Vid eventuella frågor eller funderingar om vår returpolicy, tveka inte att kontakta oss via e-post på info@sunproscandinavia.se.