Fraktpolicy

Tack för att du besöker oss på Sunproscandinavia.se som kund. Nedan ser du företagets villkor gällande frakt.

Behandlingstid för fraktorder Samtliga order som kommer in behandlas inom 1-3 arbetsdagar. Om det skulle ske en plötslig volymökning kan eventuell försening uppstå. Vid en längre försening kommer du som kund att bli kontaktad för information.

Fraktpriser och leveranstider Pris för frakt inom Sverige: …… :- / pall / container… kontrollera på webbplatsen.

Beräknad leveranstid:

Inom Sverige: 7-30 dagar.

Orderbekräftelse och spårning När du placerar en beställning får du som kund en orderbekräftelse till din e-postadress. Mailet innehåller även ett spårningsnummer för din order som blir aktivt inom 24 timmar.

Skadestånd Om varan du beställt skulle skadas eller förstöras under frakten står Sunproscandinavia.se för detta. Vid eventuell skada, kontakta oss via e-post så återkommer vi med en lösning inom 24 timmar. Spara förpackningen samt varan. Om det inte kan styrkas att skadan uppstått under frakten kommer vi inte att kunna ta emot ärendet.

Returer Vid eventuell retur får du som kund stå för frakten tillbaka till vårt lager på Kardanvägen 27, 432 32 Varberg.

Sunpro Sweden AB levererar till hela Sverige som går att nå med lastbil via allmänna vägnätet. Vill du beställa till en ö som kräver färjeförbindelse tas en extra avgift ut. Kontakta oss för mer information för dessa order.

Under månaderna april till september är det högsäsong och leveranstider är betydligt längre än vanligt till följd av hårt tryck på logistik och materialtillgänglighet. Vänligen beställ material i tid och kontakta oss om du behöver ha leverans inom ett visst datum. Sunpro Sweden AB kan inte garantera en viss leveranstid.

Sunpro Sweden AB ämnar att leverera din beställning så snabbt och smidigt som möjligt. Order skickas efter mottagen betalning, vilket brukar vara 2-3 dagar efter lagd order. Därefter tar det cirka 3 – 12 arbetsdagar för beställningen att levereras till kund. Beroende på storleken av ordern, typ av material samt materialets ursprung.

Beroende på produkt kan materialet skickas från olika lager. Varorna skickas med sändebud. Leveransens ursprung beror på vilket material som beställs. Spårnings ID för beställning delas med dig som kund om möjligheten finns. Följande förutsättningar måste uppfyllas av kund:

  • Avlastningsplatsen måste vara tillgänglig för lastbilar uppemot 15m i längd och 4.5m i bredd.
  • Leveranstider är vardagar mellan 08:00 och 17:00.
  • Godset avlastas direkt bredvid lastbilen.
  • Mottagaren måste vara direkt på plats för mottag av leverans alternativt skicka ett sändebud som kan motta leverans.
  • Standardsituationen är att transportören inte har något avlastningsredskap med sig som t.ex. truck. Vid tyngre laster krävs det av kund att hjälpa till med avlastning.
  • Kunden är tillgänglig via telefon innan leverans för att bekräfta tid av leverans. Transportören ringer vanligtvis samma dag som leverans anländer.
  • Sunpro Sweden AB förbehåller sig rätten att ta ut extra avgift vid icke utlösta leveranser.
  • Försändelser under 50 kilo levereras normalt utan baklyft och pall. Det är viktigt att kunden själv då kan ta emot försändelsen.

Det krävs av kund att kontrollera godset i samband med leverans. Vid mottagen leverans krävs det av kunden att inspektera emballaget för skada och fel. Om skada upptäcks kontakta Sunpro Sweden AB direkt vid upptäckt samt informera speditören. Det är viktigt att godset blir kontrollerat av mottagaren i samband med leverans.

Fraktpriser

Sunpro Sweden AB justerar kontinuerligt sina fraktpriser för att vara konkurrenskraftiga samt erbjuda bra service.

Jonathan Karlsson VD
076 048 0696
Jonathan@sunprosweden.se